SPOR İZLEMEK İÇİN EN İYİ HOPARLÖRLER HANGİLERİDİR?

Nisan 26, 2022

Bir kaya altında yaşamıyorsanız, NFL playoffları 2021 normal sezonu için tarih kitaplarında yerini aldı. Kimi desteklediğiniz önemli olmaksızın, dört oyun da inanılmaz bir aksiyon sundu ve son saniyelere kadar sürdü, bunların içinde bir de uzatmalı galibiyet vardı.

Oyun günü deneyimi için görüntü çok önemlidir, ancak aksiyonu nasıl duyduğunuz da aynı derecede etkileyicidir. Oyundaki hareketi, oyun çağrılarını ("Omaha") ve en önemlisi seyircinin coşkusunu duymanız gerekir. Belki stadyumda bir bilete para harcayamadınız ya da favori takımınıza yakın yaşamıyorsunuz. Ancak, kendi evinizin rahatlığında oyun günü deneyimini sunacak harika seçenekler var.

En iyi seçeneklerimizi ve nasıl izleme deneyiminizi genişleteceklerini anlatacağız, böylece park yeri bulma zahmeti yaşamadan ya da aşırı fiyatlı bir bira için ödeme yapmadan oradaymışsınız gibi hissedeceksiniz.

FUTBOL İÇİN EN İYİ HOPARLÖRLER NELERDİR?

Pigskin (futbol topu) hakkında konuşuyorken, birinci sınıf oyun günü deneyimi için seçeneklerinizi belirtmek adına bazı futbol terimleri kullanmayı düşündük.

SAHA GOLÜ: R-51M RAF HOPARLÖRLERİ

Bu üç puan bir oyunu kazandırabilir ya da kaybedebilir. R-51M raf hoparlörleri, oyun günü için odayı dolduran sesi sunar, hatta o oda bir daire bile olsa.

“Süper! Temiz, berrak, net ve fazla parlak değil. Şiddetle tavsiye ederim,” diye yorum yapan bir kullanıcı var. Bu netlik, Klipsch'in özel Lineer Seyahat Süspansiyonu (LTS) alüminyum tweeterlarından gelir. Distorsiyonu en aza indirirler ve detaylı performansı artırırlar.

TOUCHDOWN: KLIPSCH SUBWOOFERLAR

Bir zamanlar, belirli bir NFL koçu, "domed stadyumuna kalabalık sesi pompalanıyor" diye şikayet etmişti. Bu anekdot, kalabalık sesinin oyunu nasıl etkileyebileceğini gösteriyor. Bunu evde de duymak, bu günlerde büyük bir kalabalığın içinde olmak istemeyen ev izleyicisine bağlantı sağlar. Klipsch subwoofer eklediğinizde bu gürültü daha da büyür.

ŞAMPİYONLUK OYUNU: THE FIVES AKTİF HOPARLÖRLER

NFL sezonunun finalinden önceki son Pazar her zaman dramayla doludur. Her iki oyunun öncesindeki tüm gün süren yayınlar her zaman yorum, istatistik ve hikayelerin bir karışımıdır.

Klipsch Fives Aktif Hoparlörlerle, her bir hikayeyi, oyunu, vuruşu, koşuyu ve touchdown'u bir alıcıya ihtiyaç duymadan deneyimleyeceksiniz.

Bir subwoofer çıkışı, çoklu kaplama seçenekleri ve çıkarılabilir manyetik ızgaraları olan The Fives, geleneksel bir ses çubuğuna kıyasla aynı kolay tak ve oynat kurulumu ile daha iyi bir dinleme deneyimi sunar.

ŞAMPİYONLUK MAÇI: REFERENCE CINEMA SYSTEM 5.1.4 DOLBY ATMOS

Bu, bazıları için ulusal bir tatildir. Klipsch Reference Cinema System 5.1.4 Dolby Atmos ile ve 10 inç kablosuz subwoofer ile sinema kalitesinde, sürükleyici ev sineması sesini evinize getirir. Bu kompakt sistem, maksimum etki için mükemmel şekilde ayarlanmıştır.

Not: Pekin'de aynı zamanda Olimpiyatlar gerçekleşiyor.

Neden bekleyesiniz ki? Sevdiğiniz herhangi bir sporun gücünü, detayını ve duygusunu evinize getirmek için harika bir zaman.