EV SİNEMASI #MONDAYSHOWCASE KAZANANI: KLIPSCH BENİM HAYATIM

Nisan 26, 2022

Klipsch hoparlör sisteminin bakır ve siyah aksanları sadece harika sesli değil. Aynı zamanda bir ev için etkileyici mobilya parçaları da olabilirler.

Son zamanlardaki bir #MondayShowcase kazananı için bakır ve siyah, bir yaşam tarzıdır.

Florian Seebach, Almanya'nın Schifferstadt şehrinde, Heidelburg yakınlarında yaşıyor ve tutkulu bir Klipsch hayranıdır.

Klipsch'e olan aşkının 2005 yılında başladığını söylüyor. “Klipsch’i Schifferstadt’daki Live by Hi-Fi’da ilk kez dinledim.” O zamanlar Seebach, La Scalas'ı, Heresy Hoparlörleri'ni ve Reference serisinin ilk versiyonunu da duyduğunu belirtiyor.

Kafasında kararını vermişti. “İlk hoparlörüm bir RF-5 taban hoparlörüydü ve o an Klipsch adamı olduğumu biliyordum.” Seebach, bir Reference Sinema Sistemi oluşturmak için RF-62 II'yi aldı.

“Bakırı ve kornaları seviyorum,” ev kurulumu hakkında sevgiyle bahsediyor.

Florian'ın şu anki kurulumu:

  • RF 7 MK III taban hoparlörleri
  • RC 64 MK III merkez kanal hoparlörü
  • RP-250S Çevresel Ses Hoparlörleri
  • SPL-150 Subwoofer

2014 yılında Seebach, Klipsch hoparlörler, pikaplar ve alıcılar üzerine odaklanan Chilling Sounds adlı yüksek kaliteli bir ses bayisi kurarak Klipsch'e olan tutkusunu bir üst seviyeye taşıdı.

KLIPSCH HOPARLÖRLERİNİZDE NE DİNLEMELİSİNİZ?

Seebach, Eric Clapton'dan klasik “Unplugged” kaydını öneriyor, bu kayıt MTV için o dönemde kanalın hala müzik çaldığı bir zamanda kaydedilmiş (evet, biliyorum, benim için de bu bulanık bir anı). Seebach, ilk kez dinlediğinde “kelimeleri kalmamıştı.”

“Arkadaşlarımla büyük film ve oyun geceleri yapıyorum,” diyor. “Playstation 4 Pro'da ‘The Last of Us: Part 2’ ve ‘Call of Duty’ oynuyoruz. Oyun ses deneyimi yenilmez.

“Pazar günlerini Eagles veya Joe Cocker’ın canlı kayıtlarıyla başlatmayı seviyorum,” diye ekliyor Seebach.

HER YERDE BAKIR VE SİYAH HOPARLÖRLER

Seebach, ev stüdyosu için ayrı bir Klipsch sistemi olduğunu belirtiyor. “R-620F taban hoparlörlerim, R-120SW subwooferım ve The Fives güçlendirilmiş hoparlörlerim var. İnsanların stüdyomda çalışmak ve Klipsch hoparlörlerinden müzik çalmak istemelerini seviyorum,” diye açıklıyor. “Yüzlerindeki gülümsemeler paha biçilemez.”

“Oturma odam için bir Forte IV hayal ediyorum,” diyor. “Bir çift Sixes'im ve Playstation'ım var.” Seebach ayrıca babasının bir çift Cornwall IV Heritage hoparlöre sahip olduğunu ve onlardan da büyük keyif aldığını söylüyor.