Neden Klipsch Kulaklıklara İhtiyacınız Var?

Nisan 26, 2022

Kablosuz kulaklıklarımı taktığımda sadece iki şey istiyorum - harika ses ve rahat bırakılmak. İkincisi her zaman garanti edilmese de, ilkini gerçekten harika bir kablosuz kulaklıkla kolayca elde edebilirsiniz.

Açıkçası önyargılıyım ama bu konuda yaptığım geniş araştırmanın on yıllar öncesine dayandığını da söyleyebilirim. Poison'un "Open Up and Say Ahh" albümünü parlak sarı köpük Memorex kulaklıklarım ile o kadar çok dinledim ki kaseti bozdum. Yıllar sonra, profesyonel bir yayın gazetecisi olarak piyasadaki her marka ve türde over-ear kulaklığı kullandım. Bugün, kablosuz kulak içi kulaklıkları genellikle koşu yapmak ve bahsettiğim rahat bırakılmak için kullanıyorum.

Bu yüzden Klipsch T5 II True Wireless kulaklıkların dinleme deneyiminizi nasıl değiştireceği hakkında size biraz bilgi vermek istedik.

UZUN ÖMÜRLÜ BATARYA

Bir uzun mesafe koşusu sırasında kulaklıklarımın beni yarı yolda bırakmasından en çok ve muhtemelen en irrasyonel korkum. Neyse ki, Klipsch T5 II Serisi tek bir şarjla en az beş saat (ANC) ve en fazla sekiz saat (T5 II Sport) kullanım sunar. İlk olarak T5 II Sport McLaren edition kulaklıklarımı aldığımda, bir kulaklığın şarj olduğunu, diğerinin şarj olmadığını anlamadım.

PATENTLİ OVAL KULAK UCU İLE MÜKEMMEL UYUM

Klipsch T5 II Sport kulaklıklarını takan F1 McLaren sürücüsü Lando Norris ağırlık kaldırırken Rahatsız. Gevşek. Kulak enfeksiyonuna neden olabilir. Piyasadaki diğer kablosuz kulaklıklar hakkında bu tür şikayetleri sıkça duydum. Klipsch'in rahatlığı diğer kulaklıklardan ayıran bir şey.

Kulak uçlarımız sadece patentli değil, aynı zamanda gevşek veya rahatsız edici değil. Ancak her kulaklık setiyle en iyi uyan boyutu seçebilmeniz için altı çift kulak ucu da dahil ediyoruz. Not: Kulak kanallarınız muhtemelen aynı boyutta değildir ve sol ve sağda farklı bir uyumunuz olabilir. Unutmayın, siz eşsizsiniz!

KULAK İÇİ KULAKLIKLAR İLE KULAK ÜZERİ KULAKLIKLAR ARASINDAKİ FARK NEDİR?

EŞSİZ SES

Başta müziğinizi, akışınızı, podcastlerinizi ve benzerlerini nasıl deneyimlediğinizin nasıl değişeceğinden bahsettiğimi hatırlıyor musunuz? Klipsch kablosuz kulaklıklar tam olarak bunu yapar. Hoparlörlerimizi efsanevi yapan teknolojiyi aldık ve kulaklıklarımızın tasarımı ve oluşturulmasına koyduk. Tüm notaları, tüm nüansları, hatta belirtilmeyen konuk vokalleri, müzisyenler ve mühendislerle kayıt stüdyosunda olduğunuz gibi duyacaksınız.

SINIFININ EN İYİSİ BLUETOOTH

Bluetooth'un güzellikleri çeşitliliği ve kullanım kolaylığıdır. Evde harika bir müzik keyfi için karmaşık bir kablolu kuruluma ihtiyacınız yoktur ve hareket halindeyken hızla bir mobil cihaza bağlanabilirsiniz. Bluetooth, medya iletmek için bir ağ bağlantısına ihtiyaç duymadığı için WiFi'den farklı olarak hemen hemen her yerde ona güvenebilirsiniz.

T5 II True Wireless kulaklıklarınızı Bluetooth ile eşleştirmek süper kolaydır. Her iki kulaklıkta da Klipsch logosuna 3 saniye basılı tutun. Bu, kulaklıkları eşleştirme moduna alacaktır. Eğer kulaklıklar kutu içindeyse, sağ kulaklıkta 3 kez basmak da onları eşleştirmeye başlar (birim pulslamaya başlamalıdır). Mobil cihazınızda kulaklıkları seçtikten sonra, kulaklıklar bağlandıklarını göstermek için mavi yanıp söner.

AKTİF GÜRÜLTÜ ENGELLEME

Klipsch ANC kulaklıklarda Aktif Gürültü Engelleme *(sadece ANC ve ANC McLaren kulaklık modellerinde mevcuttur)

Aktif gürültü engelleme, dışarıdaki gürültüyü duymak ve aktif olarak engellemek için elektronikleri ve mikrofonları kullanır. “Pasif gürültü engelleme”den nasıl farklıdır? Klipsch Lifestyle Bölümü Ürün Geliştirme Direktörü Vlad Grodzinskiy oldukça basit bir şekilde açıklıyor: “Pasif gürültü engelleme basitçe sesi engelliyor. Kulaklarınızın üzerini ellerinizle kapatın, bu pasif gürültü engellemesidir.”

Bu çeviri metnin doğru bir şekilde çevrilip içeriğin doğru bir şekilde aktarıldığına inanıyorum. Ancak her çeviride olduğu gibi, metni kullanmadan önce gözden geçirmenizi tavsiye ederim.