#MONDAYSHOWCASE: Oyun Oynamak için En İyi Hoparlörler

Nisan 26, 2022

Ses sisteminiz müzik ve filmlerinizi nasıl deneyimlediğinizi yeniden tanımlamaktan çok daha fazlasını yapabilir. Son #MondayShowcase kazananı ve tutkulu oyun sever Apostolis Anifantakis'e sorun, oyun deneyimini artırmak ve rakiplerini yenmek için Klipsch ses sistemini seçti.

“Video oyunları hayatımın bir parçasıydı ve neredeyse her gün oynuyorum,” diye açıklıyor Anifantakis.

Anifantakis, en sevdiği oyunlara kendini kaptırması için en üst düzey bir ses sistemine ihtiyaç duyduğunu söylüyor.

“Şu anda 5.1.2 Dolby Atmos sistem kurulumunu kullanıyorum” diyor. "Ana hoparlörlerim Klipsch R-620F. Merkez için R-34C'ye sahibim ve surround ses hoparlörlerim için R-51M kitaplık hoparlörlerini kullanıyorum. Subwoofer için R-120SW'yi kullanıyorum ve Atmos için tavanlarda TAGA Harmony TOS-315 kullanıyorum, ancak yakın gelecekte onları değiştirmek istiyorum."

*Klipsch'le devam eder umudundayız.

KLIPSCH HOPARLÖRLERİ HAKKINDA NASIL ÖĞRENDİN?

“Her zaman diğer insanların kurulumlarına bakmayı sevdim,” diyor Anifantakis. “Klipsch hoparlörleri ilk gördüğümde bakır ve siyah renk ilk dikkatimi çekti. İlk görüşte onlara aşık oldum! Sonra Klipsch hakkında araştırma yapmaya başladım ve markanın tarihini okudum.

"Klipsch, tüm dünyada en iyi hoparlör üreticisi olarak tanınmaktadır. Tüm incelemeler, müzik, film ve oyun deneyimi için alabileceğiniz en iyi ses kalitesi için öne çıkıyor.

KLIPSCH EV TİYATRO SİSTEMİNİZİ İLK KEZ DUYDUĞUNUZDA İLK TEPKİNİZ NEYDİ?

“Hoparlörlerimi ilk açtığımda sesin berraklığından çok etkilendim,” diyor Anifantakis. “Daha önce olduğundan çok daha fazla detayla her şeyi duyabiliyordum, hiç bozulma yoktu. Kulaklarım bana teşekkür ediyordu!”

“Kulaklarım bana teşekkür ediyordu!” -Apostolis Anifantakis, #MondayShowcase kazananı

OYUNA GİR

Anifantakis tutkulu bir oyuncudur ve bu, Atina, Yunanistan'daki ev kurulumu için Klipsch satın alma kararında anahtar bir rol oynamıştır. “Geçen yıl PS5'te Demon Souls oynamak için birçok saat harcadım. Bası seviyorum ve LFE devreye girdiğinde harika,” diyor. “Subwoofer, video oyunlarını oynarken bir oyuncunun ihtiyaç duyduğu daldırma hissini veriyor ve oturma odamı sallayacak kadar güçlü. Komşularım bundan memnun değil!

"Oyun oynamayı onlar olmadan hayal bile edemiyorum. Oyun oynarken genel deneyimin %50'si ses."