Klipsch Köşesi: Reece Highlight Humphrey

Nisan 26, 2022

MÜKEMMEL ÇALMA LİSTESİ ÇEKİLİŞİ

Son “Klipsch Köşesi” baskımızı kullanarak Mükemmel Çalma Listesi'ni oluşturmak için sizden yardım istiyoruz! Spor yaparken gittiğiniz şarkı nedir? Sizi dünyayı fethedebileceğinizi hissettiren TEK şarkı.

Favorilerinizi Facebook veya Instagram sayfalarımızdan YA DA tamamen yeni Klipsch yaşam tarzı Instagram veya Facebook sayfalarımızdan #workoutwithKlipsch etiketiyle 31 Mayıs 2022'ye kadar gönderin ve T5 II True Wireless Sport kulaklık çifti kazanma şansı yakalayın. 20 kazananı Haziran ortasında açıklayacağız ve cevaplarınızı en iyi spor çalma listesi haline getireceğiz!

"HIGHLIGHT" RÖPORTAJI

Reece “Highlight” Humphrey, dünyadaki en zorlu antrenmanlar için süper bir çalma listesi oluşturma konusunda uzmandır. Şampiyonluk kalitesinde bir güreşçi olan Humphrey, müziğin sadece bir maçtan önce odaklanma için değil, büyük galibiyetleri kutlama için de ne kadar önemli olabileceğini iyi biliyor.

S: GÜNLÜK HAYATINIZDA MÜZİK DİNLEDİĞİNİZDE BULUYORSUNUZ MU?

Müziği her zaman dinliyorum, freestyle rap yaparken ya da müzik yaratırken. Bayılıyorum! Arabada, sabahları, çocuklarıma kahvaltı yaparken veya yatmadan önce biraz parti zamanı için müzik dinliyorum!

S: SİZİ HANGİ TÜR MÜZİK İLHAM VERİR? RUH HALİNİZİ AYDINLATIR? HARİKA BİR ANTRENMAN İÇİN SİZİ HAZIRLAR?

Gerçekten, neredeyse tüm müzik türleri beni ilham alabilir ve ruh halimi aydınlatabilir. Ölü yorgun olduğum çok gün var, ama bir sonraki antrenman zamanı. Bu yüzden arabama biner, rap/hip hop veya klasik R&B'yi son ses açar, ruh halimi yükseltir ve bir dövüşe girmek için zihinsel olarak hazırlanırım.

S: FORMDA KALMANIN EN SEVDİĞİNİZ YOLU NEDİR?

En sevdiğim antrenman her zaman güreş olacak. Her gün yeni ve öğrenilecek her zaman bir şey var. Günün en zor antrenmanıdır, ancak en ödüllendirici olanıdır.

S: KLIPSCH KULAKLIK ALDIKTAN SONRA MÜZİĞİ, FİLMLERİ VB. NASIL DEĞİŞTİRDİĞİNİZ ZEVK ALDINIZ MI? VOKALLER DAHA MI NET GELİYOR?

Müzik yaratırken Klipsch kulaklıklarımdaki farkı fark ettim. Aileme ve yakın arkadaşlarıma üzerinde çalıştığım şarkıları gösteriyorum, ama onlara hep bir Klipsch kulaklık setinde dinletiyorum. Onlarsız ince ayrıntıları duymazsınız ve onların tam deneyimi yaşamalarını istiyorum.

Eğer Klipsch kulaklıkları veya hoparlörleri kullanarak spor çalma listenizi dinlemiyorsanız, çok şey kaçırıyorsunuz.

BİR SPOR ÇALMA LİSTESİNDE YER ALMASINI İSTEDİĞİNİZ EN SEVDİĞİNİZ BEŞ ŞARKI YA DA GRUP?

  1. Drake
  2. Usher
  3. Jason Mraz
  4. Juice Wrld
  5. Chris Brown

EN İYİ SPOR ÇALMA LİSTESİNDE NELER OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ?

Favorilerinizi Facebook veya Instagram sayfalarımızdan YA DA tamamen yeni Klipsch yaşam tarzı Instagram veya Facebook sayfalarımızdan #workoutwithKlipsch etiketiyle 31 Mayıs 2022'ye kadar gönderin ve T5 II True Wireless Sport kulaklık çifti kazanma şansı yakalayın. 20 kazananı Haziran ortasında açıklayacağız ve cevaplarınızı en iyi spor çalma listesi haline getireceğiz!*